idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (5)
  • Soru ve Cevap (13)

Pilsan 05-118 Panther Uzaktan Kumandalı 12 V Akülü Araba

Kullanım  3 + YaşMax. Kapasite:35 KgHız: 3,5-7 Km/h12 V Akü,12 V Şarj Cihazı2 x 12 V Arka Motorlar 1X12 V Direksiyon MotoruThermoprotector (Aşırı Isı ve Akıma Karşı Devre Koruma)İleri/Geri Vites(vites değişikliğinde 1 sn gecikmeli devreye girme özelliği)Akıllı Anahtar Sistemi (Işıklı)Emniyet Kemeri, Elektronik Korna ve sabit aynaSökülebilir Ön ve Arka Siperlik ve açılabilir ön kaputSökülebilir Akü SetiAraç ön kaputun altında bulunan şarj giriş yuvasından veya şarj aparatı ile şarj edilebilir.Aracın yavaş yavaş hareket ederek kalkış özelliğiHareket Halinde Yanan FarlarAyak gaz pedalından çekilince otomatik olarak frenleme yapar.Antensiz Uzaktan Kumanda (2,4 GHZ)Çocuğun aracı kullanım esnasında ebeveynin uzaktan kumandadan kontrol edebilme özelliğiFrekans sabitleme özelliği ile diğer uzaktan kumandalarla karışmamaktadır.Uzaktan kumanda üzerinden 3 kademeli hız seçeneği özelliği (Hız geçiş aralıklarında az fark bulunmaktadır.)Uzaktan kumanda ile frenleme yapabilme özelliğiKonserojen Madde İçermeyen Çocuk Sağlığına Uygun HammaddeAmbalajlı Ürün Ölçüleri: W:51 L:107 H:68 CmUzaktan Kumanda: Var

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.